Det här med förskola, jul, nytt år…

Klockan tickar och snart ska Stella börja på förskola. Snart är ett väldigt relativt ord och det känns definitivt som snart för mig. Vilken grej. Förskola. Min lilla tös.. Vårt förstahandsval är som tidigare nämnt Melissaki, den grekiskspråkiga förskolan. Utöver det står vi även i den kommunala kön. Det är som backup ifall vi inte skulle få plats när vi behöver. Så mycket att tänka på kring detta. Stellas förskolestart måste ju sammanfalla med att jag börjar jobba och i och med att det sällan går att få besked särskilt långt i förväg så är det svårt. Men jag kan åtminstone säga att starten kommer att ske under tidig vår.

Vår. Än så länge är det ”bara” höst. Så vi har tid på oss. Ganska lång tid. Men ändå så kort. December är en månad som normalt bara flyger förbi i och med jul och födelsedagar och hela baletten. Sen är vi inne på 2012. Förstå att Stella snart har varit hos oss i ett års tid!

Nej, som jag pratar så är det väl lika bra att påbörja årets julhandel på en gång. Eller vad säger ni? Är det någon som har börjat?

Annonser

4 kommentarer

  1. Jag gruvar mig redan för att sätta Vilja på dagis nästa år. Jag har svårt med tanken på att någon annan tar hand om henne än Henrik när inte jag är hemma 😦

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s