Men du då?

Men gumman, nån gång måste du ju köpa någonting till dig själv.
Citat av min man

Och när till och med han tycker att jag borde köpa nya kläder, då är det dags. Det var riktigt länge sedan min egen garderob fick en uppiffning. Jag älskar att handla till Stella. Att köpa grejer till henne är så lätt! Allting är gulligt och allting passar. Så fungerar det inte för mig, haha.

Men jag ska göra ett försök. Dessutom behöver jag nya hudprodukter.

20111024-173414.jpg
Stella i sin ganska nya Lundmyrdress.

Annonser

5 kommentarer

  1. Men det är ju som du skriver både enklare och roligare att köpa till de små 🙂 S har ok temp nu men är å andra sidan lite lös i magen (ja mer än hon brukar vara så att säga) alltid är det något att fundera på.

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s