Lite shopping

Okej, jag tänkte göra ett försök att hitta lite fina saker till mig idag och även kanske göra ett besök hos frisören. Om jag hittar något okej ställe med drop in alltså, jag har aldrig varit särskilt frisörkräsen faktiskt.

Jag vet inte riktigt vad jag letar efter, jag behöver lite av varje när jag tänker efter. Leggins, byxor, tröjor, koftor… Det enda jag har bra med är nog bastoppar. Ett sorgligt konstaterande i sig. Jeansen jag har får faktiskt duga. Har två par som jag kör med, ljusa och mörkare. De är inte precis nya men de passar. Och att jeans som passade innan en graviditet passar även efter är värt ett wow!

Eftersom att jag kanske ska till frisören så får Stella stanna med farmor. Det blir nog kul för båda!

20111026-110810.jpg

Har jeans på mig idag. Pre-grabiditetsjeans.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s