Lyckad tur

Den här mamman är nöjd efter en produktiv dag. Jag kom hem med klippt hår och inte mindre än fem plagg till mig själv. Det blev inte sämre av att Stella var uppenbart jätteglad att se mig när jag kom hem. Lilla vännen! Jag saknade henne så mycket under timmarna jag var borta. Det är så tomt att åka iväg någonstans utan Stella. Jag är liksom inte hel utan henne med mig. Vilken känsla det är att vara mamma!

Nu ligger jag i soffan och softar resten av kvällen. Kanske kan visa lite av mina inköp imorgon.

20111026-205410.jpg

Annonser

2 kommentarer

  1. Snygg frisyr!! ja det är så härligt att vara mamma, just den där känslan att man aldrig är hel utan sitt lilla knyte! att man kan vara borta bara någon timmer eller två och sen den lyckan då man får hålla henne igen, oslagbart!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s