Ett streck

Sitter här och kollar på fina Drömmen om ett barn och ser paret sitta med ännu ett negativt graviditetstest framför sig. Vilken hemsk känsla. Jag känner det enda hit till soffan, genom TV:n.

Det påminde mig också om en egen upplevelse. Mitt första graviditetstest var negativt. Äsch då, tänkte jag. Besviken och lite ledsen, men inte så farligt. Det var första gången vi ”försökte”. Ändå kunde jag inte släppa magkänslan. Det var något som var annorlunda i mig. Så ett par dagar senare köpte jag ännu ett test. Positivt. Stella fanns. Jag minns att jag började skaka i hela kroppen alldeles överväldigad. Överlycklig. Jag väckte Kostas och visade honom. Det var typ mitt i natten.

Falskt negativt alltså. Det händer. Jag var nog lite för ivrig och testade för tidigt. Tyvärr var det inte så för paret i programmet.

Annonser

2 kommentarer

  1. Ja vilket mirakel det är! Har faktiskt inte vågat se ”Drömmen om ett barn” för att jag inte ska bli nojig och tänka för mycket på allt som kunde gått fel, lite konstigt kanske men allt känns fortfarande så ”nära”. Va snällt med Babybjörnen kan ju vara värt att testa för jag märker nu att jag borde tränat armar, axlar och rygg mer.

  2. Lite så var det här också. Jag kände någonstans att jag var gravid, men testade negativt. Men ytterligare någon vecka senare så kände jag att något var annorlunda och gjorde ett nytt test, ett positivt.

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s