Stress!

Vilken dag! Träning på morgonen, rusa hem och duscha samt fixa lunch till Stella och mig själv innan vi skulle iväg till BVC för tandinformation. Tandhygienisten som skulle komma kom dock aldrig vilket var hyfsat irriterande. Så det slutade med att barnen fick leka tillsammans i BVC: s väntrum. Inte så illa det heller.

Efteråt gick jag bort till ett stort Willys som finns i närheten för att köpa lite barngrejer. Gissa om jag var trött när vi kom hem!

Jag är fortfarande trött men ser fram emot en skön kväll i soffan. Här rosa Stella just nu.

20111027-174146.jpg

Annonser

En kommentar

  1. Det har du absolut rätt i, att vi alla är olika 🙂 Precis som jag själv aldrig någonsin skulle gillar och känna mig bekväm t.ex med en klassisk Emmaljunga så kan jag förstå att andra kan känna likadant för exempelvis Bugaboo.

    Men som företag är de otroligt inspirerande och eftersom jag är så inne på den biten så älskade jag att lyssna på allt 😀

    Kram!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s