Längsta natten i mannaminne

Jag är så utvilad idag. Stella har sovit non stop hela natten i 12,5 timmar. Det måste vara rekord. Jag, som gick och lade mig vid 22.30 ungefär, har således sovit mycket bra. Den dåliga nyheten är att vi inte har så mycket att lägga all energi på eftersom att det regnar ute, och vi dessutom inte har en endaste plan för dagen. Men en lugn fredag är inte mig emot.

Här har vi Stella vid frukost. Gröt med frukt och leverpastejsmörgås efteråt. Hon älskar verkligen leverpastej, tror det är favoriten just nu faktiskt. Och brödet också självklart. Det skrev jag om tidigare.

Hon är så underbart rolig och charmig nu, lilla Stella. Hon pratar och pratar massor. Med oss, med saker, med sin spegelbild. Hon gör olika nya gester hela tiden. Vinka, klappa, skaka, sträcka på sig, peka. Peka! Pekandet har verkligen tagit fart och nu pekas det till höger och vänster på allt möjligt. Igenkännande. Hon visar mer tålamod för böcker nu än för ett par veckor sedan och tycker det är både roligt och mysigt att sitta och titta i en bok och peka på sakerna. Lilla vännen, du skulle bara veta hur underbart det är för en mamma och en pappa att se dig när du växer och lär dig.

Annonser

3 kommentarer

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s