Nationaldag?

Idag är en av Grekland nationaldagar, den dag som också kallas Nej-dagen, och det är en dag som normalt firas ganska mycket där nere. I år är så inte fallet. Hos Ingabritt kan ni läsa lite mer om hur dagen har sett ut istället. Folk väljer att protestera mot firandet och alla vanliga parader har fått ställas in. Logiskt kanske, med tanke på situationen i landet. Men nog är det synd. Greker som normalt är ett folk som visar stor stolthet för sitt land och vad det innebär att vara grek. Idiotiska kris.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s