Tisdagsdejt

Nu är det nog med deppande här. Det känns bättre och bättre, kroppen börjar förstå den nya tiden och så även hjärnan. I morse var det inte riktigt lika tungt upp ur sängen då Stella valde att sova till halv sex i alla fall. Jag tackar för varje minut! Både jag och maken somnade dessutom vid 22-tiden igår. Det är i tidigaste laget men ibland behövs det!

Idag har jag och Stella en dejt med Madeleine och Sofia. Så vi åker runt lunchtid. Lillan är nästan två månader nu, tiden bara försvinner. Stella blir 10 månader nästa vecka. Vi ska ta med oss vår bärsele dit så de får testa om det är något bra. Under en period använde jag den inomhus ganska mycket eftersom att Stella ville vara nära hela tiden. Tror det var när hon var runt 2 månader. Men annars var det mest när vi reste som den behövdes. Nu är den urväxt och kan användas på annat håll.

20111101-090542.jpg

Annonser

En kommentar

  1. Nu har jag läst ikapp och söta Stella bara växer och växer! Första vintern för Bella var ju skoj, men hon fattade inte riktigt meningen med snö och ville inte ta i det. Satte man henne på marken lipade hon direkt och att åka pulka var inget speciellt, ha ha! Annat blir det nog i år!

    Kram Stina

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s