2 november

Av många av era blogginlägg att döma så är inte jag den enda som känner mig lite sänkt av det faktum att det är november. Men vi ska överleva detta även i år, eller hur? Något som gör det hela så mycket lättare är att det är så varmt. Vid 5-tiden var det 10 grader här hos oss. Den andra november. Undrar om det någonsin har hänt tidigare? Det har det säkert. Men smått fantastiskt hur som helst.

Just nu sitter jag och tittar på dräneringsgubbarna utanför fönstret. De gräver och gräver och gräver. När den här veckan är slut ska de förhoppningsvis vara klara.

En annan sak som jag har glömt att nämna är att vi har en liten kattunge här hemma. Det är i alla fall vad man skulle kunna tro med tanke på rivmärket på min kind! Stella råkade riva mig i förrgår när hon höll på att undersöka mitt ansikte som bäst. Hon gjorde det absolut inte med flit. Och det blev ett väldigt ytligt sår. Men tänk hur lustigt det skulle vara om jag fick ett ärr av detta? Lustigt men inte helt kul, om ni förstår vad jag menar?


Jag just nu i webbkameran. Helt ostylad för tillfället, men rivmärket ser ni ju tydligt.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s