Köket

I köket är det så kul som det bara kan bli. Möjligtvis är toaletten roligare, så fort hon hör mig öppna toalettdörren så gör hon ett glädjetjut och kryper dit snabbare än blixten. Men annars är alltså köket helt klart bra. Så mycket lådor överallt, så många saker att dra ut och leka med. Den där diskmaskinen är nästan för spännande.

Så ikväll har vi lekt i köket. Det går bra att göra det med mammas eller pappas uppsikt, annars är det lite farligt. Vi har klinkers på golvet där och jag vill inte att hon ska ramla och slå sig. Men nu har Stella faktiskt blivit duktig på att gå ner på knä istället för att bara släppa taget när hon står. En sån lättnad!

Här har vi damen in action så att säga. Kan berätta en annan kul grej också. Ikväll stod Stella själv, utan stöd, för i stort sätt första gången. Hon stod vid sin korg med djur och plockade upp en av dem, släppte taget om korgen och stod kvar med djuret i handen. Jag vet inte hur många sekunder hon stod innan hon tog tag i korgen igen men det var i runda slängar 5. Det händer grejer, gott folk!

20111103-190742.jpg

20111103-190757.jpg

20111103-190820.jpg

20111103-190838.jpg

Annonser

14 kommentarer

 1. Det går verkligen så fort. Tänk att hon snart kan börja promenera i väg 🙂

  Vi är också lite försiktiga i hallen och köket där golvet är väldigt hårt, det kan nog vara klokt att vara det. Ibland lägger vi en filt runt omkring, det dämpar åtminstone lite om hon skulle fara.

  Ha en fin kväll.

 2. åååh vade jag känner igen det här! köket och badrummet är SÅ kul! och diskmaskinen ska vi inte snacka om, fruktansvärt spännande 😉

  pyjamarerna jag köpte till tiger igår är från en barnvagnsaffär här i stan..märket heter pippi!

 3. Wow, vilka framsteg! Här vare sig står eller kryper vi än, men gå med hjälp är skoj. Och han är mer än en handfull även ålande, hahaha =)

  Badrummet och i synnerhet tvättmaskinen och badrumsdörren är ruskigt kul tycker Theo! Och den sista tiden även köket, med alla utdragbara lådor och skumma utrymmen. De är allt underbara! =)

 4. Yeäy! Visst är det häftigt när de släpper taget?! Man själv håller andan och tummarna för att bebisen inte ska slå sig 🙂

  Kram Stina

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s