Grått

Vi har inte sett solen på ett tag nu. Jag hoppas på att det ska vända snart. Det är inte kul att vara ute i gråvädret!

Här är några måndagsbilder. Jag ska lägga mig och sova alldeles strax. Imorgon har vi 10-månaderskontroll med Stella.

20111107-224906.jpg

Annonser

En kommentar

  1. nej jag vet inte vart solen har tagit vägen, den har ju vägrat att visa sig på flera dagar! ja, jag har faktiskt inte vågat handla något begagnat på nätet just med tanke på att man inte kan se kläderna just med tanke på fläckar och annat! men vet att många andra har varit nöjda med de dom har fått hem, så kanske får våga prova någon gång!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s