Fredagstankar

Så vart det fredagskväll och jag tänkte spendera denna med en bok. Mannen ska tydligen ha någon spelkväll med Playstation Move och jag är inte jättesugen på att joina. Boken heter Herakles och är skriven av T. Kallifatides. Tyvärr måste jag börja med att leta upp var jag slutade senast, Stella har tagit bort bokomslaget!

Det känns som att vi är inne i den här tunga förvinterperioden nu. Lite för tidigt att ta fram julbelysningen så vi får leva i mörker. Jag och Stella kom hem kl 16 idag och då var det mörkt. Jag måste utrusta vagnen med rejäla reflexer.

För övrigt har jag kommit på att vi behöver komplettera Stellas overall med ett ställ i fleece eller ull att ha under. När de riktigt kalla dagarna kommer. Shoppinglistan till små barn tar aldrig slut!

20111111-195227.jpg

Annonser

2 kommentarer

    1. I bästa fall. Fast då kommer barnbarnen 😉
      Kan inte påstå att jag heller har läst speciellt mycket sen Stella kom. Två böcker tror jag!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s