Inte bra

Jaha, nu ska jag vara sådär riktigt tjejig och beklaga mig över det faktum att min plattåg tog slut i morse. Den bara dog, mitt under användning. Någon garanti finns inte längre så jag får gott ta och köpa en ny. Det finns liksom inget alternativ. All styling jag gör görs med plattång. Min bob krävet plattång. Äsch alltså, var detta tvunget att hända precis vid jul?

20111112-215045.jpg

Ga.mas plattång, hos Nelly

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s