Fler recept?

Verkar som att toscareceptet uppskattades av er! Kul, jag kan för all del bjuda på fler recept framöver. Jag planerar en hel del julbak faktiskt. Inte riktigt ännu dock. Av kommentarerna att döma så var ni också intresserade av barnmatstipset jag lade upp för ett tag sedan. Kanske kommer det fler sådana framöver, jag gör mycket mat till Stella nu. Har faktiskt inte köpt barnmat på hela förra veckan. Blev lite påverkad av Semperskandalen, jag erkänner.

I veckan planerar jag och Stella att träffa både Linda och Madeleine+Sofia. Imorgon kanske en tur till öppna förskolan. Nu ska jag snart ge upp för ikväll och lägga mig och sova.

 

Annonser

En kommentar

  1. Jag lagar mycket mat från recept som jag fastnar för på bloggar, så gärna recept 🙂
    Jag ska också erkänna att jag blev lite rädd efter Semper-skandalen och vi har inte köpt en burk efter det 🙂

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s