En till promenad

Det är så fiffigt. Så fort Stella lär sig något är det som att hon aldrig har gjort annat. Som det här med gåvagnen till exempel. Sedan hon väl fick kläm på det för en dryg vecka sedan så går det hur lätt som helst. Hon susar på här hemma och är så stöddig där hon trippar fram. Behöver jag skriva att mamman och pappan är så stolta att de håller på att spricka? För övrigt kan Stella nu resa sig upp genom att enbart hålla i till exempel min klänning. Hon ställer sig i position för att resa sig mitt på golvet ibland. Det känns som att det snart kommer att rassla till ordentligt för henne i utvecklingen.

Här kommer ytterligare ett videoklipp på den promenerande Stella. Det är så roligt att hon blir distraherad så fort telefonen/kameran kommer upp. Borde installera en dold kamera istället, haha. Men hon är så ofantligt söt när hon traskar på med sina små ben. Tänk att hon snart kan gå helt på egen hand..

Annonser

3 kommentarer

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s