Att vara lagom julig

Så, besöken har gått hem och jag och maken har en mysig kväll tillsammans. Sitter och funderar på fotograferingen på Öppna förskolan imorgon. Det är ju inte jag själv som ska fotograferas utan Stella, tack och lov. Jag tänker mig lite juliga bilder och tjejen måste ju därför ha en julig klädsel. Kanske är det lite för juligt med tomteklänningen jag köpte på Åhléns? Den har även en tillhörande tomteluva men det blir definitivt overkill! Nej, vi kör nog på den mysiga vinröda som jag tog på henne när jag försökte fota henne i helgen. Den köpte farmor åt henne i Aten.

Annonser

3 kommentarer

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s