Basgarderob

Ikväll har jag rensat ur Stellas garderob och plockat undan allt det som hon inte längre kan ha. Det blev inte mycket kvar. Många av plaggen har hon använt få gånger eller ingen gång alls i vissa fall och det är så tråkigt att plocka bort kläderna. Speciellt favoriterna förstås. Men det är bara att konstatera att liten blir stor väldigt fort och att vi helt enkelt får ta och köpa nya grejer till henne. Jag noterade att baskläder såsom bodys och byxor saknas så lite sådant ska jag inhandla ganska snart. Jag kikade på KappAhl och de har jättesöta basbodys för alla tillfällen. Vad sägs om denna till exempel?

Annonser

8 kommentarer

 1. Här tycker jag vi rensar garderoben efter varje tvätt. Dock kul när man får köpa nytt, vi ärver typ allt och lite till så det är sällan jag går det nöjet 😦

  Mait blir två 28 december.. Haha, trotsen är, hmm, intressant 😉

  Kram!

  1. Tyvärr så har vi typ ingen i närheten att ärva av så det är bara att köpa nytt 🙂 och glädjas åt att de som kommer efter får ärva sen.

 2. Åh denna evga utrensning! Jag gjorde garderobsrensning för Lillasyster idag också 🙂 Fast istället för att shoppa nytt plockade jag fram nästa storlek ur Bellas garderb, ha ha! Det är sååå gulligt att se henne i Bellas ”gamla” kläder!

  Ang julshopping – vi har ju ett litet födelsedagsbarn den 5 dec 🙂 Det gäller att ligga steget före, hela tiden, ska ju bli opererad igen antagligen…

  KappAhl har verkligen fina grejjer! KRAM Stina

 3. ja jösses vad tiden går fort, den bara springer fram! Extra tydligt märks det ju när man sorterar ut deras kläder och jag tycker alltid att man fascineras över hur små de egentligen har varit!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s