Fredagslugn

God morgon fredag. Vi har en lugn morgon här. Stella river i detta nu ut ett blöjpaket men jag låter henne hållas för den här gången! Snart ska vi äta frukost båda två och sedan vankas förmiddagslur för lillan. Jag ska då passa på att duscha och göra mig fredagsfin. Sen får vi se vad som händer idag. Om, jag säger om, jag orkar så blir det ett bak idag.

20111118-085259.jpg

Annonser

4 kommentarer

  1. De ser ut som om ni har samma, ur snygga, tapeter som mina föräldrar. Gah vad jag önskar jag kunde få tag på något liknande här nere. Riktigt riktigt fint

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s