Om ditt och datt

Idag regnar det här vilket ytterligare understryker hur konstig denna novembermånad har varit. Det är nästan löning och vi har ännu knappt haft minusgrader! Vill minnas att termometern någon gång visade -0.5 eller så, men det är allt. Kanske får vi en mild vinter den här gången, till skillnad från de senaste två. I normala fall så gillar jag snö men nu när barnvagnen ska dras så är det ju rätt skönt med ganska bara gator.

Oavsett vad jag eller någon annan önskar så kommer snön förr eller senare. Men första advent förblir nog snölös.

Jag har läst ikapp lite bloggar igår kväll och slås av hur många som verkar fundera på att sluta blogga alternativt lösenordsskydda bloggen. Är det någonting i luften? Eller helt enkelt så att bloggsfären är rätt liten och när en tar beslutet så är snöbollen i rullning, så att säga. Hur som helst så är det ingenting jag har funderat på i alla fall. Jag känner ingen press med denna blogg. Jag skriver för att det är kul och för att jag vet att många vill läsa, speciellt familj och vänner. Att det sen finns fler som läser är jätteskoj och jag blir ibland förvånad när jag ser hur många som hittar hit. Jag skriver bara det jag själv vill dela med mig av och som sagt känner jag inte press gentemot läsarna.

Det blev lite blandad kompott i det här inlägget, ber om ursäkt för spretet! För att göra det hela ännu mer spretigt kommer här en bild på Stella som har ställt till med en riktig röra i sitt rum. Det är så kul att plocka ut alla djuren ur sin korg gång på gång. Gång, på gång, på gång.

Annonser

6 kommentarer

 1. Jag tycker faktiskt inte att det gör så mycket att det är nära, för SÅ nära är det ju inte, en vecka imellan – tråkigt för Lova kanske att behöva vänta ett år på paket, till skillnad från oss sommarbarn som bara har ett halvår imellan, men vinterbarnen vet ju inget annat så det är nog inget konstigt för dom och kalas och jul kommer vi ju såklart att skilja på (min mamma och lillebror fyller år dagarna före Lova, 15:e och 16:e, litet maraton där och min storebror fyller år 6:e, så vi är väldigt vana vid decemberfödelsedagar) 😀

  Kramar

 2. Tror att det är något som smittar lite, att när någon börjar fundera, så börjar andra också fundera över varför man gör det osv. Tur att du inte tänker sluta på blogga, då skulle jag sakna dig 🙂

 3. Vad skönt att natten var bra! 🙂

  Jag vill nog gärna ha snö trots vagnen, tänkte köpa en pulka åt Theo med fårskinn i. Bara att ha här kring hust iofs.

  Har också sett lösenordsvågen, men kommer inte att hoppa på den jag heller 🙂 Känns mest krångligt tycker jag, och svårare att ”lära känna” nya bloggare så.

 4. åh, tror du det kan vara så med vällingen som hon vägrar på kvällen också ? att hon kopplar ihop den med att hon kräktes och inte mådde bra efter att hon druckit ? 😮 vet ju att hon väääägrade ersättningen när hon var 3-4 månader då jag hade så ont i ena bröstet och sen vägrade hon även flaskan för att hon antagligen inte gillade smaken.. smart tjej det här 😉 haha !

  jag har också märkt det här med lösenordsvågen, herregud.. tror det är som du säger att när en väl tagit tag i det så börjar alla andra också ! jag känner inte heller någon press med min blogg, skriver för att jag tycker det är roligt och den är öppen för alla att läsa 🙂 men jag skriver framförallt för min familjs skull eftersom dom bor ca 25 mil härifrån och inte får träffa oss så ofta ! kram

 5. Nej det här med lösenord är inget för mig, jag tycker det är så härligt att man kan ”lära känna” så många inom blogg-världen! Sen är det lite hektiskt i livet för tillfället så hinner inte med lika många inlägg om dagen som förr, men det går ju i lite i perioder! haha ja det här med att riva ut allt är ju alltid roligast här med, förstår inte varför!

 6. ja det är verkligen häftigt ! Åh, jag minns att min lillebror var en stjärthasare och det är ju såå gulligt, haha. Sen ställde han sig upp direkt och började gå så han hoppade över krypandet 🙂 så kul att alla är så olika !

  åh jag hoppas det, igår när vi hade lagt Alva så vägrade hon vällingen igen.. sen vaknade hon efter en timme och var pigg, så då gav jag henne en halv vällingflaska och den tog hon utan problem men det verkade som att hon ville ha mer ? vet inte vad som händer med henne nu riktigt, haha.. hon har ju varit så enkelt förut så det är väl bara bra att vi får krånga lite kanske 😉

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s