Att äta eller inte äta

Klockan är 19.30 och jag kom precis på att jag inte har ätit middag idag. Alltså, hur är det möjligt att glömma bort att äta middag? Så mycket har jag ju faktiskt inte för mig. Tror jag blev lite ställd när det ringde från Stellas framtida förskola. Besked, framtid. Stora saker. Mer om det en annan gång!

Frågan är vad jag gör nu? Sen middag eller ingen middag alls? Kanske ett par lussebullar istället. Fy, att ens tänka den tanken med Biggest loser på i bakgrunden. Någonting får jag knåpa ihop helt enkelt. Trevlig kväll på er alla!

Här har vi en som har ätit både frukost, lunch, mellanmål och middag.

Annonser

2 kommentarer

  1. hihi ja jag kör nog på stora bilder, gillar inte när det bli för smått så att man inte ser vad det är på bilderna men lite mindre kan jag nog ha utan att skämmas 😀 haha !

    vad skumt med tiden på dina inlägg, finns det ingenstans i inställningarna som det går att ordna ? jobbigt när man stör sig på en sån där liten sak 🙂

    åh, förskola.. shit ! det händer grejer 🙂

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s