Nu har vi jul..

..här i vårt hus. Lite i alla fall. Vi har satt upp lite julpynt runt om i hemmet och det känns så bra! Jag älskar julen och nu under föräldrarledighet och allt ska jag försöka göra huset sådär riktigt julmysigt. Jag känner att jag har skrivit ordet jul tillräckligt många gånger nu så det blir punkt här.

20111124-182510.jpg

20111124-182528.jpg

Annonser

5 kommentarer

  1. Så fint och juligt det var hemma hos er, glashjärtat var jätte fint! är det som en liten ljusslinga i det? ja, jag känner samma sak nu när man är hemma så vill man ju slå på stort och göra lite extra fint och juligt! ha en mysig fredagskväll! Kram

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s