Hjärtetips

Ni är några stycken som har kommenterat julhjärtat som vi har i vårt sovrum. Jag håller med om att det är så fint och vad passar bättre än ett hjärta i ett gift pars sovrum? (Det behöver förstås inte vara ett gift par!) Hjärtat har en liten ljusslinga inuti. Jag köpte detta på Clas Ohlson förra året och kanske finns det kvar även detta år.

Annonser

3 kommentarer

  1. hihi ja det är klart att man kan 😉 men vi kände att vi ville mjukstarta lite med babysim så att hon inte skulle bli rädd ifall det var många barn runtomkring och mycket stim! Alva ÄLSKADE det verkligen så det var superlyckat, hihi. Hoppas att ni har en mysig fösta advent och vilket fint hjärta ni har i sovrummet, kramar

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s