Passerad namnsdag

Den 26 november hade Stella namnsdag i Grekland, enligt den grekiska kalendern. Vi visste inte detta, men hennes gudmor Dimitra ringde från Aten och gratulerade. Jag tycker det är så fint att de firar namnsdagar där nere, vi ska givetvis anamma den traditionen framöver! Stella har dessutom lyxen att ha två namnsdagar: 26 november i Grekland och 15 augusti här. Grattis i efterskott Stellaki mou.

20111127-224037.jpg

Ute med vagnen igår. Man kan riktigt se på Stella hur snål blåsten var!

Annonser

3 kommentarer

  1. Man ska passa på att fira allt man kan 🙂 Festen i lördags är min mormors återkommande höstfest som i år blev lite senare än vanligt men med tanke på vädret så behövde man ju inte ändra till vinterfest 🙂

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s