Vinden viner

Vilken skojig rubrik. Slå den om ni kan! Det blåser vansinnigt mycket ute, det är ett faktum. Det kan vara mysigt att lyssna på vindsuset så länge man sitter inomhus. Att vara ute är en annan historia. Vi vill ju inte att barnvagnen ska blåsa bort.

Vi har haft lite besök av Madeleine och Sofia idag. Fika och bebisprat, favoritaktiviteterna. Stella har precis somnat efter sin vanliga vällingflaska, hon var extra trött idag eftersom att hon enbart har vilat i vagnen för ovanlighetens skull. Nu vankas Masterchef på TV.

20111201-185657.jpg

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s