Den gamle och havet

Ikväll överraskade min man mig med en förskottsfödelsedagsmiddag. (Jag fyller inte år förrän om en vecka drygt). Han hade bokat bord åt oss på Den gamle och havet, en jättemysig restaurang i Stockholm. Vi åt båda av havets delikatesser och var supernöjda! Godaste jag har ätit på länge.

Stella var hemma med farmor. Det har alltid gått väldigt bra att lämna henne hittills, men idag var det tydligen en annan historia. Stackars liten saknade mamma och pappa! Åh, det skär i mitt hjärta. Återigen börjar jag fundera på förskolestart och hur hon kommer reagera på det..

20111204-220910.jpg

20111204-220921.jpg

Annonser

2 kommentarer

  1. Vad mysigt. Men förstår att det är jobbigt när Stella saknar er så mycket. Ni får håll tummarna att de andra barnen på förskolan får henne att trivas. Ha en fin måndag. Kram

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s