Julklappar

Här kommer en liten uppdatering såhär på måndagskvällen. Vi har julshoppat idag, tjoho! Nästan klart nu. De julklappar vi har tänkt köpa till Stella är delvis köpta men inte inslagna. Ett underställ och ett par bodys. Vi ska även köpa en liten pulka. Detta är saker som vi hade köpt oavsett om det vore jul eller inte, men kanske tycker hon att det är kul att slita upp pappret i alla fall?

Det mesta här är grejer som vi ska ha med till min familj när vi åker uppåt till helgen för en ”förjul”. Vet inte hur vi tänkte med det där stora paketet. Behöver nästan en egen resväska och dessutom sämsta möjliga inslagningsformat!

Nu tror jag att det får bli en kopp te här. Ska blogga bättre imorgon!

20111205-213220.jpg

Annonser

3 kommentarer

  1. åååh. så härligt det låter med ”förjul” redan nu till helgen. få njuta av myset ännu mer är ju inte fel! duktig du har varit med julklappana..jag MÅSTE snart ta tag i det också..till helgen kanske 😉

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s