En millimeter

Ni får ursäkta alla mobilbilder i halvtaskigt ljus. Jag kan inte hitta laddaren till min systemkamera vilket gör mig galen. Om den inte dyker upp snart så blir det till att köpa en ny.

Så fort Stella har vaknat så ska vi packa oss iväg en sväng. Titta på den millimeter snö som har kommit under natten och någon mer julklapp. Sen är det förberedelser inför resan till helgen som gäller. Det var ett tag sen vi flög med Stella nu och jag kan garantera att det blir en annan upplevelse den här gången. Senast var hon 5 månader och satt bara i mammas knä och tittade. Nu är det 11 månaders otålig tjej som ska med. Det ska bli intessant!


Såhär i jultid passar det mycket bra med röd matstol. Vi får se hur länge vi behåller den här stolen, tror inte att den är så säker när Stella blir lite större och börjar kunna ställa sig i stolen.

Annonser

3 kommentarer

  1. tusen tusen tack för din kommentar inne hos mig, den gjorde mig väldigt glad. och nej – jag tycker i n t e att du ska omvärdera dig själv! 🙂 minns att jag läste din blogg väldigt mycket för ett tag sedan, förmodligen var det superlänge sedan för då fanns ingen liten tjej. stort grattis till dottern såhär drygt ett år i efterhand. kul att ha hittat tillbaka!!!!!! många kramar!!!

    1. Jag följer fortfarande din blogg även om jag nog inte har kommenterat så mycket. Blir mest mammabloggar nuförtiden =) Tack så mycket för grattis!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s