The ring

Jag och maken har bestämt att den julklapp vi köper till varandra endast får kosta 200 kronor. Det känns helt onödigt att köpa dyra och extravaganta julklappar, men något litet är ändå kul. Men det har varit en svår nöt att knäcka. Nu har jag dock hittat något som jag är väldigt nöjd med! Men jag kommer givetvis inte att avslöja vad det är här i bloggen.

I födelsedagspresent fick jag två nya diamanter i min vigselring. (I förskott, jag har inte fyllt år ännu). Det är också ett bra och smart sätt att dela upp kostnaden så att hela allting inte måste betalas på en gång. Och även fast jag visste vad jag skulle få så blev jag överlycklig. Tack älskling.

Jag är ledsen att fokuset är så dåligt i bilden, dumma kameran som jag använder nu kan inte fokusera på små objekt. Men ni kanske anar ett par diamanter i alla fall.

Annonser

2 kommentarer

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s