Julfika och julbord på samma dag

Idag är det fullt upp. Om en timme ska vi iväg för julfika med mammagruppen (eller bebisgruppen, vad man nu väljer att kalla det!). Direkt efter åker jag och Stella in till stan för julbord med mina kollegor. Så det är fullt schema och det är bäst jag sätter fart nu och sminkar mig medan Stella sover.

Annonser

3 kommentarer

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s