Gårdagen

Fikaträffen igår var jättetrevlig. Det är så roligt att följa barnen i gruppen och se hur de förändras och växer. Alla är mellan 10-12 månader nu, de flesta närmare 11, och alla befinner sig i ungefär samma stadium utvecklingsmässigt. Alla pekar hej vilt och säger Däääär, alla vinkar, ser sig oroligt om efter mamma när något blir läskigt. Alla står och grejar i hyllorna eller vid TV: n. Ingen i gänget har lärt sig gå på egen hand ännu men ett par stycken såg ut att vara på gång.

Vi var hemma hos en av mammorna (och en av barnen också förstås) och var och en av oss tog med lite smått och gott. Lussebullar, knäck, pepparkakor, kaffe, glögg. Julgott med andra ord.

Efter att ha gett järnet under tiden vi var där så var Stella rätt trött när vi gick. Men hon sov bara typ 10 minuter i vagnen. Jag hade hoppats att hon skulle sova hela vägen till julbordet, men icke. Hon höll och min och charmade alla i ett par timmar, sen blev det för jobbigt för den unga damen och vi lämnade bordet vid 17.30. Julbordet var gott hur som helst och det var trevligt att se bekanta och nya ansikten från jobbet.

Annonser

En kommentar

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s