Vinterland

I Norrbotten är det vinter på riktigt. Mängder av snö har kommit och det inom loppet av några dagar. Så nu har Stella för första gången fått uppleva snö. Förra vintern låg hon ju djupt nerbäddad i vagnen varje gång hon var ute. Än så länge är hon inte särskilt entusiastisk. Hon verkar inte riktigt gilla kylan och blir genast väldigt allvarsam när hon kommer ut i kylan. Det är säkert en vanesak. (Men hon är ju faktiskt halvgrekinna!)

Snön är vacker, det har jag alltid tyckt. Den största nackdelen här uppe är att dagsljuset är nästan obefintligt. Dessa bilder är tagna runt klockan 12 på dagen. Ljusare blir det inte om det är mulet. Ve och fasa!

Annonser

4 kommentarer

  1. Poff sa det och så var hon plötsligt stora tjejen! Så häftigt hur mycket som händer under det första året. Från att ha legat helt hjälplös, till att kunna gå och uttrycka sig maximalt – tänk så stort! 😀 Hoppas att allt är bra med er! Kramar

  2. ååh säg inte så, haha ! hoppas att hon inte slår sig allt för hårt 😉 men jag försöker att intala mig själv att ”barn slår sig, det är så de lär sig” 😉 önska mig lycka till med det!

    grattis i efterskott och vad mycket snöööö ni har !! fy vad avvis jag blev 😦

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s