Jag kan – men jag avvaktar lite till

Jag har inte skrivit så mycket om Stellas utveckling fram till 11 månader. Men jag kan skriva såhär: Det är nära nu. Hon kan numera stå själv även om hon tycker det är läskigt och gärna grabbar tag i mig eller det som finns nära. Hon går med enbart hjälp av spetsen på ett finger. Det ser ut som att hon är redo att ta ett första steg eller två, men hon är själv tveksam och vill nog vänta lite till.

Hon är otroligt förståndig. När någon tar på sig ytterkläder vinkar hon hejdå. Idag när hon hade gjort nummer 2 i blöjan kröp hon fram till skötbordet och pekade. Dajs (bajs) sa hon precis.

20111216-113028.jpg

Annonser

3 kommentarer

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s