Varm om fossingarna

Om vintern vill jag gärna ha något gosigt och varmt om fötterna när jag traskar omkring hemma. Jag köpte dessa rosa för ett tag sedan. Ull, vilken ull minns jag inte men det är någon som inte sticks i alla fall. Jag tror banne mig att det är de skönaste sockorna jag någonsin har haft!

20111218-195545.jpg

Stella har precis somnat och 20.00 har klockan hunnit bli. Kostas tror att hon sover för mycket på dan och han är nog inte helt fel ute. Från och med imorgon ska jag göra ett första försök att styra till det. Ingen vila innan lunch kan vi testa med. Risken är väl att hon somnar i maten?

Annonser

En kommentar

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s