En snölykta

Så är vi då inne på den magiska julveckan. Vi räknar ner, pysslar, handlar, pyntar, kokar, steker. Allt för en dag som alltid, alltid passerar av bara farten. Märkligt det där.

Vår jul spenderas i hemmet tillsammans med svärföräldrarna, eller farmor och farfar om man så vill. Vi får fint besök från grekiska släktingar så det blir jätteskoj! En lite annorlunda jul. Men mat och så kommer att vara traditionellt svensk. Får se om det kanske blir något grekiskt inslag. Förra året var en del av min familj här nere och firade julen med oss. Jag var då höggravid och inte i resetillstånd.

Här ser ni resultatet av dagens snöskörd. Jag slog till med en liten snölykta. Tycker det blir så fint och stämningsfullt! Har vi tur så har vi snö och cirka 0 grader på julafton, så kan vi fixa en lykta eller två då också. Denna lär knappast stå sig.

20111219-194316.jpg

Annonser

4 kommentarer

  1. en sådan måste jag ju också ut och göra, är ju så fint då det lyser upp i mörkret! ja det är lite konstigt allt att det är så koncentrerat runt en dag, i år firar vi faktiskt med sambos familj och släkt på juldagen så då är det två dagar att se fram emot! det ska bli så skönt att ha två dagar att hinna njuta på!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s