Att lära sig gå – del 1

Jag hade tänkt vänta med att skriva om Stellas framsteg med gående tills jag kunde ta en passade bild. Men jag kan inte hålla mig. Hon är så på gång nu den lilla tjejen, vi blir så glada och stolta här hemma!

Hon har alltså lärt sig att stå själv. Det är läskigt, oj så läskigt, och därför sätter hon sig gärna ner snabbt eller tar tag i något som finns nära. Fast hon är hur stadig som helst. Lilla försiktiga tösen! Nå, ikväll när vi tränade på att stå så hände något. Jag gav Stella en leksak att hålla i medan hon stod, då glömmer hon liksom bort att hon står på egen hand. Men så märkte hon det, och tog ETT STEG mot mig för att få något att hålla sig i. Det krävdes alltså ett steg, och hon tog det.

Proceduren upprepades en andra gång. Sen var det läggdags.

Det är knappt så man kan tro det. Den där lilla kroppen kommer snart att susa runt här inne på sina fötter. För övrigt verkar det som att detta är någonting som ligger i luften. Idag har jag läst om första steget både här och här.

Annonser

3 kommentarer

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s