Om Tjuvarnas jul

Jag är helt förälskad i årets julkalender. Missade några avsnitt i början men har därefter försökt se varje avsnitt. Oftast på morgonen, ibland på kvällen. Ibland både och! Det är år och dar sen jag följde julkalendern. Den senaste jag följde hyfsat bra var nog Pelle Svanslös, men Björn Kjellman som Pelle.

Tjuvarnas jul är mysig och välgjord samtidigt som den har ett djup. Jag har funderat på om den kanske är lite väl hemsk för barn i en viss ålder, i alla fall vissa avsnitt, men å andra sidan så är det bra att barnen får se hur illa det kan vara för vissa människor. Att det finns en baksida av allt det fina som många barn upplever under julen.

Mina tankar går också osökt till Robin Hood. Klappsnappare – som stjäl julklappar från de rika barnen.

Men jag ska inte analysera mer. Jag gillar den som den fina saga den är. Det är verkligen spännande nu. Ni som inte har sett den, se den! Lysande skådespeleri är det också.

Annonser

2 kommentarer

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s