Dagarna före jul

Här i stugan är det lite julförberedelser och liknande som gäller. Och så en stor portion med lek och bus också såklart. Pappa i huset är ledig sen igår och fram till annandagen och det är jättekul för Stella att ha pappa hemma. Just nu sover hon och jag ska slå in sista julklappen.

När det gäller lek och bus just nu så är det mest intressant att hänga efter mamma och pappa och peka och fråga vad alla grejer heter. Plocka ut sina djur ur korgen eller tömma ut alla blöjor ur förpackningen fungerar också. Eller skynda sig in i toaletten, där man absolut inte får vara. Intresset för böcker kommer och går, ibland tar man sig dock tid att sitta och titta lite och kolla.

Jag har en misstanke om att det förmodligen kommer en och annan leksak på julafton. Kanske någon ny favorit?

Annonser

En kommentar

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s