Redo för jul

Så, nu ska väl alla förberedelser vara klara tror jag. Maken och jag ska snart tjuvstarta julen med lite paté, sill och lax. Jag har längtat efter sill. Så gott! Jag vet, det är inte olagligt att äta sill till vardags heller, men den smakar så mycket godare runt jul.

Idag blev det givetvis en runda i butiker. Inte för att köpa några sista-minuten-klappar dock, utan ”bara” mat och en antenn till vår TV-box. Skojig utgift såhär i juletid.

På morgon bakade jag några pepparkakor till julgranen (och några som redan är uppätna). Därmed känns det som att vi är redo för denna jul 2011. Den första julen i Stellas liv. Ha nu en fortsatt trevlig dan före dan alla där ute!

 

Annonser

En kommentar

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s