Den första julen

Julafton går alltid i en rasande fart. Uppstigning, frukost och vips så är det kväll och alla julklappar är öppnade. Igår var inget undantag. Dagen gick så snabbt men var jättemysig. Stella fick uppleva sin första jul. Hon fick många julklappar, så pass att det inte riktigt gick att ta in allt, haha. Men prassla med papper och snören och leka med några av grejerna gick bra! Jag kanske visar lite julklappar senare.

Julbordet var klassiskt svenskt med lax, sill, potatis, korv, köttbullar, pate, rödbetor… Ja, ni vet, allt det där som vi alla äter på julen. Någon tomte hade vi inte i år. Vi tänkte att Stella nog skulle bli mer rädd än glad. Nästa år kanske!

Juldagen har såhär långt varit stillsam. På morgon har vi tittat på julkonsert på TV och Stella har lekt lite med sina nya grejer. Om en stund ska vi ut och promenera. All snö är som väntat borta. Det är bara att gilla läget! Ikväll blir det ännu en julmiddag med grekiska släktingar vid bordet. Både Stella och jag får öva grekiska denna jul.

20111225-120412.jpg

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s