Annandagen

Annandag jul har aldrig känts särskilt julig i min värld. Allting börjar bli återställt till det normala. Med undantag för skoltiden när det fortfarande var jullov. Vi har dock en massa julig mat kvar i kylskåpet så vi får allt nöja oss med det även idag!

Gårdagens middag blev lyckad, vi åt löjromstoast till förrätt och älgstek till varmrätt. Grekerna måste ju få smaka på det finaste som vi har att erbjuda här i Sverige! Vad tycker ni andra om älgkött förresten? Den har en helt annan smak än annat viltkött, köttet är dessutom matigare. Jag föredrar faktiskt älg framför exempelvis hjort, kanske för att jag är uppvuxen med älgkött.

Stella trivdes bra i sällskapet. För en gångs skull var hon inte blyg alls för nykomlingarna. Hon höll sig hyfsat pigg till åttatiden då jag fick gå hem och lägga henne. Jag tror att det märks på henne att hon har hört mycket grekiska de senaste dagarna. Hon lyssnar mer till grekiskan nu. Övning ger färdighet. Kvällen avslutades med bokläsning för mig (Änglamakerskan av Läckberg) medan min make lirade Playstation. På något vis lyckades vi ändå vara sociala med varandra och vi delade på ett glas vitt vin och en påse julgranar. En fulländad juldagskväll om ni frågar mig. Inget festande här inte. Förr i världen förknippade jag juldagen med just fest. Dock inte nu!

Lite fler julbilder.

Annonser

2 kommentarer

  1. hihi eller hur ? nu är hon riktigt duktig med krypandet och det börjar gå snabbt i svängarna 🙂 så kul ! tänk vad mycket som händer nu, kommer ihåg att du sa att det var samma för Stella mellan 7-9 månader 🙂 kramar och hoppas att ni haft en fin jul ?

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s