Gå – del 2

Stella är fortsatt försiktig och går gärna längs väggar och längs möbler. Det tar emot när hon ska försöka själv. Det syns att hon är på väg men ångrar sig ofta i sista sekund. Men hon har gjort framsteg. Hon går nu 3-4 steg från en möbel till en annan till exempel. Ikväll tog hon några ganska kontrollerade steg fram mot soffan. Så det är helt klart på gång, men hon måste få ta det i sin egen takt.

Det är så himla kul att se henne när hon står i och övar på balansen. När hon vill förflytta sig spanar hon noga efter nya saker att ta tag i på vägen. Krypet är fortfarande hennes främsta sätt att ta sig fram men hon går som sagt gärna längs väggar och möbler eller håller oss i handen.

Annonser

3 kommentarer

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s