För ungefär 1 år sen

Jag har inte tagit så många bilder på mig själv när jag var höggravid underligt nog. Men här är en från julafton förra året. En nästan klar liten Stella låg där inne. Nu är hon snart 1 år. Jag har börjat fundera på en årskrönika för 2011 men den känns nästan överflödig. Det mesta har ju helt klart kretsat runt den där lilla i magen! Fast någonting annat får jag säkert med också!

20111229-235042.jpg

Annonser

2 kommentarer

  1. Fina du och magen.

    Mamma sa till mig att det inte ovanligt att barn kräks en gång bara sådär och sedan är det bra, det känns bra att det inte alltid är magsjuka som härjar 🙂

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s