Stellas ögonfärg


Vår lilla kameleont har lite skiftande ögonfärg
.

Stellas ögonfärg är ett ständigt diskuterat ämne. Ljuset är helt avgörande för vad man ser, vilket visar att det finns olika nyanser representerade. Om man ser hennes ögon i profil ser de helt bruna ut, men det är inte hela sanningen. Rakt framifrån i inomhusljus ser ögonen ut att vara åt det grågröna hållet. Det blåa som hon hade som bebis är dock borta vid det här laget.

Bilderna ovan tycker jag ger en hyfsat rättvisande bild av hur hennes ögonfärg ser ut för det mesta. Melerade ögon, brun/grå ungefär. Det står ännu oklart om ögonen kommer att förbli den här färgen. Men det är väl ovanligt att de ändras efter 1 års ålder? Hur som helst så tycker jag att det är roligt att hon har en egen ögonfärg som varken henne mamma eller pappa har. Mina ögon är ganska klarblå medan pappa har helt bruna ögon.

Annonser

3 kommentarer

  1. Det borde ju inte ändras nu men man vet ju aldrig. Is ögon varierar ju också mycket beroende på ljuset men de är ju gröna egentligen.

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s