Kindtänder på födelsedagen

1-årsdagen till ära så har två nya tänder tittat upp i Stellas mun. Vi misstänkte att det var så när hon vaknade under natten och var ledsen samtidigt som hon tog sig åt munnen. På morgon kunde jag känna två taggar på nya ställen. Men, inte på de förväntade ställena. Istället för framtänder på överkäken så har kindtänder tittat fram. Mycket märkligt. Jag tänkte fråga om detta på BVC, så att det inte är någonting galet, men det tror jag inte. Det är ju så olika. Även om de flesta får framtänder först.

Annars så har 1-årsdagen varit ganska lugn och städad, vi hade ju kalas söndags. Det blev morgonfika och paketöppning i alla fall. Stella och jag var sedan ute och lekte i det underbara vintervädret och i övrigt så har vi fortsatt leka och läsa här hemma. En lugn mamma-dotterdag. Så underbart! Vi sov till och med middag tillsammans i stora sängen.


Stella är ute på en av sina någrstegspromenader. Hon blir lite modigare för var dag som går nu. Hejja!

Annonser

3 kommentarer

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s