Bloggen då?

Idag har jag och Stella städat ut julen ur huset för den här gången. Sent? Kanske, men det är väl idag det är 20-dagen. Det känns skönt att slippa allt julpynt. Så konstigt med det där. Så underbart att plocka fram, 1000 gånger mer underbart att plocka bort. Nu väntar vi bara på att vintern ska börja. Hallå?

Jag vet inte riktigt vad som ska bli av den här bloggen. Det är inte så att jag har funderat på att sluta blogga, absolut inte, men nu när livet förändras så kommer det att bli mindre tid över. Dessutom är ju Stella stor nu (i alla fall större) och det känns inte lika befogat att dokumentera hennes dagar och färdigheter nu när hon är en egen individ på ett annat sätt än tidigare.

Men jag tycker för mycket om min blogg för att lämna den. Så det ska jag inte göra. Säkerligen kommer inriktningen att bli lite annorlunda. Men lite förnyelse skadar inte. Kategorin ”grekiska” kommer av naturliga skäl att få mer utrymme nu när Stella börjar på förskolan.

10 dagar kvar.

Annonser

6 kommentarer

  1. Ja, verkligen spännande att läsa om hennes språkutveckling. Vår Olivia är ju 22 månader och nu är det mycket som händer med hennes flerspråksutveckling. Framförallt svenskan fortfarande eftersom vi har varit i Sverige i flera månader (och viktiga sådana) men med sin pappa pratar hon rätt mycket katalanska och vi får se hur lång tid det tar för henne med franskan som talas hos dagmamman i Montréal!!! Många språk blir det!

    1. Vad spännande! Ska bli kul att läsa hur det utvecklas framöver för er dotter! Jag läser gärna om andra i liknande situationer så tipsa gärna om du vet andra bloggare i familjer med flera språk.

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s