Barngarderob

Fredagskvällen blev lite annorlunda i och med att Stella vaknade med feber vid 21-tiden. Så vi fick ligga med henne i vår säng tills hon somnade om igen. Det blev ordentligt med bieffekter efter vaccinet den här gången. Stackars liten! Natten blev rätt intressant för oss föräldrar. Pappa fick sparkar i ansiktet och jag blev nästan knuffad av sängen. Hon ligger inte direkt still när hon sover.

Denna morgon har vi gått igenom garderoben. Det blev en hel del nya kläder i födelsedagspresent så nu ser det ganska fullt ut igen. Senare idag ska vi även gå och hämta ett paket med två plagg som jag har beställt åt Stella. Från barnavdelning, inte baby. Jag tycker det kan vara svårt att hitta 86 på baby, många av plaggen går inte ens upp till 86. Och på barn är minsta storleken ofta 86/92 vilket blir stort. Antar att Stella är i en mellanperiod just nu. Men att döma av BVC-besöket så växer hon mycket på längden just nu.

Ett nytt favoritmärke är förresten Noa Noa. Jag gillar verkligen barnkläderna, så sött och romantiskt! Här är ett exempel från vårkollektionen.

Annonser

En kommentar

  1. Nej vi har inte hjälp att Ameah på ngt vis hur hon skulle lära sig att ställa sig upp. Rätt som det var bara gjorde hon det och tro mig, det var en förvånad mamma som kollade ut i hallen och tänkte ”hon satt ju just”? Haha!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s