Sista veckan

God morgon måndag. Det här är den sista måndagen innan Stella börjar inskolning på Melissaki. Jag ryser lite när jag tänker på det men samtidigt känns det bra. Ett nytt kapitel för oss och en försmak på det verkliga livet. Men detta kapitel börjar först nästa vecka, så nu får vi njuta! Önskar bara att jag inte kände en begynnande förkylning..

I bakgrunden på den här bilden ser ni förresten Stellas Bobby car, en födelsedagspresent från våra goa vänner M, I och Lilla S. Bilen stiger i popularitet här hemma.

20120116-082216.jpg

Annonser

3 kommentarer

  1. Jag har skrivit till dig tidigare om att lära barnen grekiska.
    Om det är den grekiska förskolan på söder kan jag rekommendera den, när jag bodde i Grekland gick mina barn på den Svenska skolan på lördagar, där lärde jag känna en av de svenska mammorna och hennes båda barn hade gått på förskolan innan de flyttade ner till Grekland. Det kommer att gå jättebra och din lilla Stella kommer att stormtrivas, det är bara vi mammor som tror att de inte kan klara sig utan oss. Lycka till!

    1. Tack för din kommentar! Blev jätteglad när jag läste den. Vi har fått bra intryck av förskolan och jag tror det kommer gå bra för Stella. Och för mig, så småningom!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s