Storhandling

Rubriken skvallrar om vad vi har ägnat oss åt idag. En mängd ingredienser ligger nu i kyl, frys och skafferi och bara väntar på att lagas till. Tänk är papoutsakia (som jag nämnde igår), thaifisk, lammkorvgryta, någonting med pesto…ja, detta är en början i alla fall.

I övrigt så har dagen inte varit särskilt produktiv. Vi har mest hängt hemma och tagit det lugnt. Stella har börjat gå nu, på allvar. Hon tultar fram över köksgolvet, över vardagsrumsgolvet. Hon går på eget initiativ. Lite ostadigt, men hon kan balansera ganska bra. Fortfarande kryper hon mer än hon går men frågan är hur länge till?


Inte dagsfärska bilder, dessa togs under Kalixbesöket för en dryg månad sedan.

Annonser

4 kommentarer

    1. Ja, det handlar om att hon ska tänka ”gå” istället för ”krypa” när hon ska iväg. Nu går hon om hon står upp, men från sittande kryper hon. Hon måste lära sig att resa sig själv utan stöd av något. 🙂

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s