Tack för snön

Ordentligt med snö har fallit över Stockholm i natt och jag kan inte annat än jubla. Det kommer jag säkert få äta upp imorgon när vi ska iväg med kollektivtrafiken på morgonen. Men jag glädjer mig i alla fall åt att Stella har fått använda sin pulka åtminstone en gång den här vintern! Det blev en vända i kvarteren i morse när vi steg upp.

Här sitter jag nu med blött hår och hänger. Jag och Stella ska iväg på äventyr under eftermiddagen. Så jag bör nog sätta fart med fön och smink innan damen vaknar. Jag vill också tacka för respons på mitt förra inlägg om könsneutrala kläder. Det är alltid kul med lite debatt!


Årets första snöbild tagen i december. Inte i Stockholm dock.

Annonser

En kommentar

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s